Myyntipisteille

Laita tupakkakaappisi töihin

Sähkösavukkeiden ja nikotiininesteiden myynti vähittäiskaupoissa

Nikotiinia sisältävien sähkösavuketuotteiden myynti Suomessa vapautui 2016 tulleen tupakkalain uudistuksen myötä. Sen jälkeen Suomessa sähkösavukkeiden ja nikotiininesteiden myynti on ollut luvallisesti laillista ja rinnastettu suurilta osin tupakanmyyntiin.

Nikotiininesteiden valvontamaksu on vuosittainen lupa, jonka ylärajan tupakkalaki on asettanut 500 euroon vuodessa, muuten sen suuruuden kunta saa itse päättää. Olemme keränneet valvontamaksujen tiedot kaikista Manner-Suomen kunnista ja syöttämällä kuntasi tiedot voit tarkistaa oman kuntasi maksun suuruuden.

Nikotiininesteiden valvontamaksu

Olemme keräneet valvontamaksujen tiedot kaikista Manner-Suomen kunnista ja syöttämällä kuntasi tiedot voit tarkistaa oman kuntasi maksun suuruuden.

Mikäli tarvitset käyttöösi koko listan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Anna tupakkakaappisi tuoda vaihteeksi katetta

Vaikka sähkösavuketuotteet ovat nikotiininesteiden osalta valmisteveron alaisia tuotteita, ei veroa ole sidottu tuotteen hintaan kuten tupakassa. Toisin sanoen, nikotiininesteet ja sähkösavukkeet ovat vapaasti hinnoiteltavia tuotteita ja tämän johdosta tuotteidemme keskimääräinen kate on yli 30%.

 

Sähkösavukkeiden myynti on 2016 tulleen tupakkalain muutoksen myötä kasvanut voimakkaasti. Edes syksyllä 2019 tulleet, virheellisesti uutisoidut Yhdysvaltain keuhkoepidemia-tapaukset eivät ole vaikuttaneet sähkösavuketuotteiden myynnin kasvuun.

 

Suomen sähkösavukemarkkina on jo yli 11 miljoonan euron kokoinen ja kasvaa vahvasti maailman markkinan kanssa. Globaalin sähkösavukemarkkinan on arvioitu ylittävän 50 miljardin dollarin rajapyykin vuoteen 2025 mennessä.​

Olemme kumppanisi sähkösavuketuotteissa

Yhtiömme pitkäjänteinen työ asiakkaidemme eteen, eteenpäin katsovalla asenteella vältetyt sudenkuopat ja kokemus FMCG-tuotteista ovat luoneet aseman, joka takaa asiakkaillemme turvallisen kumppanin sähkösavuketuotteissa. Tuotteemme löytyvät lähes jokaisen vähittäiskaupan ketjun valikoimista ja useimmissa ketjuissa olemme ainut toimittaja.

Tuotteitamme myydään suomalaisille kuluttajille yli 700 jälleenmyyntipisteen kautta ja hallinnoimme yli 95% Suomen nikotiininesteiden myyntiluvista. Olemme keskittyneet palvelemaan PT-sektoria ja tuotteemme myymäläerineen sekä tilaus- ja toimitusketjumme ovat suunniteltu palvelemaan vähittäiskauppoja.

Nopeat ja täsmälliset toimitukset

Takaamme suurimmassa osassa tapauksia toimitukset 24 tunnin aikana ja toimitusvarmuutemme on alalle poikkeuksellinen +99%.

Kauppiaslinja

Vuoden jokaisena päivänä palveleva asiakaspalvelumme – Kauppiaslinja, vastaa kaikkiin myymälähenkilökuntanne kysymyksiin tuotteistamme tai niiden myynnistä kellon ympäri.

Helpot tilauskanavat

Tilaaminen meiltä on helpointa ketjujen tilauskanavien kautta kuten valtaosan tuotteidesi kanssa. Vaihtoehtoisesti voit suoratilata meiltä sähköistä tilauskanavaamme pitkin, sähköpostilla tai puhelimella. Mikä vain on sinulle helpointa.

Jätä yhteystietosi tai soita meille niin keskustellaan sähkösavukkeiden ja nikotiininesteiden myynnistä.

[email protected]

020 7933 010

Liity sähköpostilistalle

Tuotamme aktiivisesti katsauksia Suomen sähkösavukemarkkinasta ja globaaleista ilmiöistä. Liity postituslistallemme ja saat artikkelimme suoraan sähköpostiisi.

Katso myyntipisteet