Yhtiö


Yhtiö

Olemme Suomen suurin sähkösavukkeiden ja nikotiininesteiden tukkukauppa, joka on toiminut alalla vuodesta 2013. Valikoimamme kattaa laajan kirjon eri valmistajien nikotiininesteitä sekä sähkösavukkeita varaosineen. Tuotteemme löytyvät lähes jokaisen suomalaisen vähittäiskauppaketjun valikoimista.

Tarjoamme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme vakaan ja luotettavan kumppanin. Olemme perehtyneet alan säännöksiin hyvin. Siksi pystymme myös auttamaan kumppaneitamme Euroopan Unionin tupakkadirektiivin, Suomen tupakkalain ja tupakkaveron mukana tuomissa säännöksissä myynnin, esilläpidon ja ilmoitusten suhteen. Kehuvat myös, että kanssamme on mukava tehdä töitä!

Aloitimme oman nikotiinittoman sähkösavukkeen valmistuttamisen vuonna 2013. Myimme sitä suomalaisille kuluttajille yli 1500 kioskin, huoltoaseman, marketin ja jopa yhden sairaalan välityksellä aina vuoteen 2016 asti, jolloin uuden tupakkalain myötä nikotiinia sisältävien nikotiininesteiden myynti suomalaisissa kivijalkamyymälöissä vapautui. Päätimme lopettaa nikotiinittoman tuotelinjaston ja uudistaa strategiamme. Valmistauduimme vuoden 2016 uuden tupakkalain, tupakkaveron ja EU:n tupakkadirektiin tuomiin muutoksiin organisaatiossamme ja partneroiduimme alan vahvimpien valmistajien kanssa. Vuodesta 2017 alkaen olemme voineet tarjota asiakkaillemme lainmukaiset ja edistykselliset tuotteet. Olemme käyttäneet suuren määrän aikaa perehtymällä säännöksiin ja pyytäneet viranomaisilta selvityspyyntöjä kaikista tulkinnanvaraisista asioista. Teemme edelleen tiivistä yhteistyötä valvovien viranomaisten kanssa, ja otamme mielellämme kantaa valmisteilla oleviin asioihin.