Yhtiö

Tehtävänä savuton Suomi

Maahantuomme sähkösavukkeita ja nikotiininesteitä oheistarvikkeineen suomalaisille vähittäiskaupan ketjuille. Olemme toimittaneet sähkösavuketuotteita vuodesta 2012 alkaen ja palvelleet PT-sektorin eri toimijoita luotettavasti läpi tupakkalain suurimman muutoksen. Olemme vahvasti sitä mieltä, että sähkösavukkeet kuuluvat päivittäistavarakauppojen valikoimaan josta kuluttajien on ne helppo hankkia. Toisin kuin muualla Euroopassa, Suomessa erikoisliikkeitä on harvakseltaan ja niiden tehtävä onkin enemmän vaikeakäyttöisempien laitteiden myynti ja asiakaspalvelu.

Missiomme onkin tehdä sähkösavukkeista sosiaalisesti hyväksyttyjä sekä tuoda sähkösavukkeet ja nikotiininesteet jokaiseen Suomessa tupakkaa myyvään myyntipisteeseen.

Kokemuksemme kuluttajatuotteiden lanseerauksesta, myynnistä sekä ymmärryksemme tuotteita sääntelevästä lainsäädännöstä ovat auttaneet meitä saavuttamaan poikkeuksellisen markkina-aseman Suomessa. Palvelemme yli 95% Suomen nikotiininesteiden myyntiluvista ja valtaosassa myyntipisteistä olemme tuoteryhmän ainut toimittaja.

Olemme ammattilaisia
Seuraamme ja kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti. Yli 99% toimitusvarmuus on meille oletus ja jatkuvasti kehittyvät sähköiset järjestelmämme tarjoavat mahdollisuuden keskittää energiamme asiakkaidemme palvelemiseen ja markkinan kehittämiseen. Näemmekin yhteiskuntavastuumme alan merkittävänä toimijana välittää faktatietoa viranomaisten ja sidosryhmiemme lisäksi myös kuluttajille.

Tuotteemme löytyvät jo yli 700 kioskista, kaupasta ja huoltoasemalta ympäri Suomea. Etsi täältä lähin jälleenmyyjäsi.

Tiedotteet

Ajankohtaiset lehdistötiedotteet ja uutiset

Alta voit lukea alaan liittyviä ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita Suomesta ja maailmalta.

Liity sähköpostilistalle

Tuotamme aktiivisesti katsauksia Suomen sähkösavukemarkkinasta ja globaaleista ilmiöistä. Liity postituslistallemme ja saat artikkelimme suoraan sähköpostiisi.

Katso myyntipisteet