För Försäljningsställen

Sätt ditt tobaksskåp i arbete

Försäljning av e-cigaretter och nikotinvätskor i detaljhandeln

Försäljning  i Finland av e-cigarettprodukter som innehåller nikotin frigavs år 2016 i enlighet med den förnyade tobakslagen. Sen dess har försäljning av e-cigaretter och nikotinvätskor i Finland varit lagligt med tillstånd och till stor del likställts med tobaksförsäljning.

Nikotinvätskornas tillsynsavgift är en årlig avgift, vars övre gräns är 500 euro, men kommunerna själva beslutar om dess storlek. Vi har samlat in information om de olika kommunernas tillsynsavgifter och genom att mata in din kommuns information kan du kontrollera hur stor din egen kommuns avgift är.

Nikotinvätskornas tillsynsavgift

Vi har samlat in information om finländska fastlandets kommuners tillsynsavgifter och genom att mata in din kommuns information kan du kontrollera hur stor din egen kommuns avgift är.

Kontakta vår kundtjänst om du behöver tillgång till hela listan

Låt ditt tobaksskåp gå med vinst för omväxlings skull

Trots att e-cigarettprodukter för nikotinvätskornas del är produkter föremål för punktskatt, är skatten inte bunden till produktens pris som när det gäller tobak. Med andra ord är nikotinvätskor och e-cigaretter produkter som kan prissättas fritt, och därför är vinsten på våra produkter i snitt över 30 %.

Försäljningen av e-cigaretter har stigit kraftigt i och med att tobakslagen förändrades år 2016. Inte ens de felaktigt rapporterade lungepidemifallen i USA hösten 2019 har påverkat försäljningsökningen av e-cigarettprodukter.

Finlands e-cigarettmarknad är redan värd över 11 miljoner euro och växer kraftig med världsmarknaden. Den globala e-cigarettmarknaden uppskattas överstiga 50 miljarder innan år 2025.

Vi är din e-cigarettproduktpartner

Vårt bolags långsiktiga arbete för våra kunders bästa, vår förutseende attityd som undviker fallgropar och erfarenhet av FMCG-produkter har skapat en ställning som garanterar våra kunder en trygg partner när det gäller e-cigarettprodukter. Våra produkter återfinns i närapå alla detaljhandelns kedjors utbud och inom många kedjor är vi den enda leverantören.

Våra produkter säljs till finländska konsumenter via över 700 återförsäljningsställen och vi förser över 95 % av Finlands innehavare av försäljningstillstånd för nikotinvätskor. Vi har fokuserat på att betjäna dagligvaruhandelsektorn, och våra produkter i butikspartier samt vår beställnings- och leveranskedja är utformade för att betjäna detaljhandeln.

Snabba och punktliga leveranser

Vi garanterar i merparten av fallen leveranser inom 24 timmar och vår leveranssäkerhet är för branschen exceptionella + 99%.

Köpmanslinje

Vår kundbetjäning som betjänar er under årets alla dagar – Köpmanslinjen, svarar på alla era butiksanställdas frågor om våra produkter eller deras försäljning, dygnet runt.

Enkla beställningskanaler

Att beställa från oss sker enklast via kedjornas beställningskanaler, liksom med merparten av dina produkter. Alternativt kan du beställa direkt från oss via vår elektroniska beställningskanal, per e-post eller telefon. Det som är enklast för dig.

Lämna dina kontaktuppgifter eller ring oss så diskuterar vi försäljning av e-cigaretter och nikotinvätskor.

[email protected]

020 7933 010

Liity sähköpostilistalle

Tuotamme aktiivisesti katsauksia Suomen sähkösavukemarkkinasta ja globaaleista ilmiöistä. Liity postituslistallemme ja saat artikkelimme suoraan sähköpostiisi.

Katso myyntipisteet