Bolaget

Ett rökfritt Finland som mål

Vi importerar e-cigaretter och nikotinvätskor med tillbehör för finländska kedjor inom detaljhandeln. Vi har varit en leverantör av e-cigarettprodukter sedan år 2012 och pålitligt tjänat olika aktörer inom dagligvaruhandelssektorn genom tobakslagens största förändring. Vi är starkt av den åsikten att e-cigaretter hör till dagligvaruhandelns sortiment, där det är lätt för konsumenterna att köpa dem. Till skillnad från övriga Europa finns det få fackhandlar i Finland, vilka fokuserar mer på försäljning av mer svåranvända apparater och kundbetjäning.

Det är vårt mål att få e-cigaretter socialt accepterade samt att få e-cigaretter och nikotinvätskor till alla försäljningsställen i Finland som säljer tobak.

Vår erfarenhet av lansering av konsumentprodukter, försäljning samt vår förståelse för den produktreglerande lagstiftningen har hjälpt oss nå en exceptionell marknadsställning i Finland. Vi betjänar över 95 % av de som innehar försäljningstillstånd för nikotinvätskor i Finland och för merparten av försäljningsställena är vi produktgruppens enda leverantör.

Vi är proffs

Vi följer och utvecklar konstant vår verksamhet. Över 99 % leveranssäkerhet är standard för oss  och våra elektroniska system under ständig utveckling erbjuder oss möjligheten att fokusera vår energi på att betjäna våra kunder och utveckla marknaden. Vi ser det som vårt samhällsansvar som en betydande aktör inom branschen att utöver att förmedla faktabaserad information till myndigheter och intressenter, förmedla den även till konsumenterna.

Våra produkter återfinns redan i över 700 kiosker, butiker och bensinstationer runt om i Finland.

Här kan du leta efter din närmaste återförsäljare.

Tiedotteet

Ajankohtaiset lehdistötiedotteet ja uutiset

Alta voit lukea alaan liittyviä ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita Suomesta ja maailmalta.

Liity sähköpostilistalle

Tuotamme aktiivisesti katsauksia Suomen sähkösavukemarkkinasta ja globaaleista ilmiöistä. Liity postituslistallemme ja saat artikkelimme suoraan sähköpostiisi.

Katso myyntipisteet