Suomen Tuontiliike Tuskassa 2019

Viime vuotinen Tuska oli menestys, joten Suomen Tuontiliike kävi katsastamassa Tuskan tänäkin vuonna. Mukanamme toimme tietysti myös viime vuonna debyyttinsä tehneen virallisen sähkösavukealueen.

Suomen Tuontiliike Tuska-festareilla 2019

Vuosi sitten Suomen Tuontiliike kävi Tuskassa ja tuli samalla luoneeksi suomalaista musiikkifestivaalihistoriaa ensimmäisellä virallisella sähkötupakka-alueella. Kirjoitimme silloin asiasta artikkelissa Suomen Tuontiliike Tuskassa 2018. Tapahtumasta jäi silloin päällimmäisenä mieleen hyvin positiiviset fiilikset, joten olihan se nyt ainoastaan viisasta ottaa tämänkin vuoden Tuska haltuun! Hyödynsimme viime vuoden Tuskassa saatuja kokemuksia muun muassa tarjoamalla festarikävijöille aikaisempaa laajemman tuotevalikoiman.

Kiinnostus sähkösavukkeita kohtaan on nousussa

Sähkösavukealue Tuska-festivaaleilla vuonna 2019

Suomen Tuontiliikkeen sähkösavukealue Tuskassa vuonna 2019.

Tuskan virallisen sähkösavukealueen kävijämäärässä oli havaittavissa tänä vuonna muutosta, sillä viime vuoteen verrattuna kiinnostus sähkösavukkeita kohtaan oli moninkertainen. Yllätyimme positiivisesti kasvaneesta kysynnästä, ja kasvaneeseen kysyntään onnistuttiinkin vastaamaan aikaisemman kokemuksen kartuttamalla viisaudella. Olimme panostaneet sellaiseen tarjontaan ja palveluun, jossa otettiin huomioon niin ensikertalaiset kuin sähkötupakoinnille omistautuneet harrastelijatkin. Tuotevalikoimasta puhuttaessa voidaan kärjistäen todeta, että sähkösavukkeista kiinnostuneet ensikertalaiset ja aloittelijat olivat kiinnostuneita yksinkertaisemmista ja helppokäyttöisemmistä sähkösavuketuotteista, kun taas harrastelijat olivat tuttuun tapaan kulutustottumuksiltaan ja maultaan vaativampia. Tämä kahtiajako huomattiin jo viime vuonna, joten tällä kertaa siihen pystyttiinkin varautumaan paremmin.

Sähkötupakan käännepiste

Nikotiinipitoiset sähkötupakkatuotteet ovat olleet saatavilla Suomen markkinoilla muutaman vuoden ajan. Suomen sähkösavukemarkkinoiden hiljaisesta alusta huolimatta 2019 vuoden Tuska-festivaali osoitti vahvasti, että markkina alkaa olemaan sellaisessa käännepisteessä, jossa yhä useampi tupakoitsija on selkeästi kiinnostunut sähkösavukkeista ja halukas siirtymään perinteisestä tupakoinnista sähkösavukkeiden pariin. Tähän käännepisteeseen tarvitaan oikeanlaisia tuotteita ja palvelualttiutta, eli toisin sanoen kysyntään on kyettävä vastaamaan oikeanlaisilla tuotteilla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Onkin tärkeä pitää mielessä, että liian monimutkaisilla sähkösavuketuotteilla voi olla karkottava vaikutus tupakasta sähkötupakkaan vaihtaviin ensikertalaisiin liian korkean kokeilukynnyksen takia. Ihmisillä on siis selvä halu tupakoinnin lopettamiseen, ja sitä halua täytyy olla tukemassa erilaisilla vaihtoehdoilla.

Vieraileeko Tuontiliike Tuskassa myös ensi vuonna?

Tämän vuoden kohokohta oli Suomen Tuontiliikkeen johdon mielestä ehdottomasti Slayerin viimeinen Suomen keikka, josta myös napattiin muistoksi asiaankuuluva kiertuepaita, totta kai.  Saadulla kokemuksella pystymme toivottavasti myös vastaamaan tulevaisuudessa vielä tehokkaammin erilaisten asiakkaiden vaatimuksiin niin Tuskassa kuin muillakin maan festareilla.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Tutustu myös näihin

Liity sähköpostilistalle

Tuotamme aktiivisesti katsauksia Suomen sähkösavukemarkkinasta ja globaaleista ilmiöistä. Liity postituslistallemme ja saat artikkelimme suoraan sähköpostiisi.

Jälleenmyyjät

Tuotteemme löytyvät jo yli 700 kioskista, kaupasta ja huoltoasemalta ympäri Suomea. Etsi täältä lähin jälleenmyyjäsi.