Yhtiö


Yhtiö

Olemme Suomen suurin sähkösavukkeiden ja nikotiininesteiden tukkukauppa, toimien alalla vuodesta 2013. Valikoimamme kattaa laajan kirjon eri valmistajien nikotiininesteitä sekä sähkösavukkeita varaosineen. Tuotteemme löytyvät lähes jokaisen suomalaisen vähittäiskaupan ketjun valikoimista.

Tarjoamme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme vakaan ja luotettavan kumppanin. Olemme perehtyneet alan säännöksiin hyvin ja autamme kumppaneitamme Euroopan Unionin tupakkadirektiivin, Suomen tupakkalain ja tupakkaveron mukana tuomissa säännöksissä myynnin, esilläpidon ja ilmoitusten suhteen. Kehuvat myös, että kanssamme on mukava tehdä töitä!

Aloitimme oman nikotiinittoman sähkösavukkeen valmistuttamisen vuonna 2013 ja myimme sitä suomalaisille kuluttajille yli 1500 kioskin, huoltoaseman, marketin ja jopa yhden sairaalan välityksellä aina vuoteen 2016 asti, jolloin uuden tupakkalain myötä nikotiinia sisältävien nikotiininesteiden myynti suomalaisissa kivijalkamyymälöissä vapautui ja päätimme lopettaa nikotiinittoman tuotelinjaston ja uudistaa strategiamme. Vuoden 2016 valmistuimme uuden tupakkalain, tupakkaveron ja EU:n tupakkadirektiin tuomiin muutoksiin organisaatiossamme ja partneroiduimme alan vahvimpien valmistajien kanssa, jotta vuodesta 2017 alkaen olemme voineet tarjota asiakkaillemme lainmukaiset ja edistykselliset tuotteet. Olemme käyttäneet suuren määrän aikaa perehtymällä säännöksiin ja pyytäneet viranomaisilta selvityspyyntöjä kaikista tulkinnan varaisista asioista. Teemme edelleen tiivistä yhteistyötä valvovien viranomaisten kanssa ja otamme mielellämme kantaa valmisteilla oleviin asioihin.